donderdag 4 september 2014

Bestandslimiet Onedrive verruimt door Microsoft

Op dit moment is Microsoft bezig aan het ondersteunen van grotere bestanden in de clouddienst OneDrive. Dit hebben zij bevestigd tegenover The Next Web. Momenteel staat het limiet bij Onedrive op 2 GB per bestand. Momenteel kunnen grotere bestanden, zoals bijvoorbeeld films, niet worden geüpload. Hierdoor blijft Microsoft achter bij concurrenten als Dropbox, Apple iCloud en Google Drive.


Het begin is gemaakt

Een woordvoerder van Microsoft vertelt: “We zijn begonnen met het uitbreiden van de bestandslimiet voor alle Onedrive-accounts”. Het proces is gestart met een kleine groep klanten en zullen het uitrollen zodat alle gebruikers er straks mee te maken hebben.”


Oud limiet

Op de site van OneDrive zegt Omar Shahine, werkzaam bij Microsoft, weten dat het gaat over een oud limiet, welke het bedrijf langer wil opheffen. Door deze opmerking wordt er gezorgd voor speculatie dat Microsoft helemaal geen limiet meer zal hanteren. Of dit waar is, wordt nog niet op ingegaan. Het is dus nog even afwachten hoe het huidige bestandslimiet van OneDrive er uit komt te zien.


Toekomst

Voor Microsoft is het belangrijk dat zij de concurrentie aangaan en niet achterblijven op Dropbox en Google Drive bijvoorbeeld. Daarom is het voor hen nu de hoogste tijd dat ze er mee aan de slag gaan en zorgen voor meer limiet zodat zij ook goed in de markt blijven.




Bestandslimiet Onedrive verruimt door Microsoft

Geen opmerkingen:

Een reactie posten