woensdag 10 september 2014

Facebook test automatisch verwijderen berichten

Momenteel is Facebook bezig om een functie te testen waarbij het mogelijk is om een timer te zetten op een post. Je kunt dan van tevoren aangeven hoelang een post mag blijven staan, bijvoorbeeld in uren of in dagen. Als de tijd voorbij is dan wordt de post automatisch verwijderd. Facebook heeft het nieuws zelf bekend gemaakt.


Testen van functies

De nieuwe functie wordt nu getest bij een kleine groep iOS gebruikers. Er zijn een aantal mensen welke screenshots op internet hebben geplaatst over deze nieuwe functie. Hierbij wordt het duidelijk dat er gekozen kan worden uit tijden tussen een uur en twee dagen. Het is alleen nog niet bekend gemaakt of dat de functie ook echt uitgerold gaat worden voor het grote publiek. Maar worden de berichten dan ook echt gewist of verdwijnen ze ook van de servers van Facebook? Zoals je merkt is er nog veel onduidelijk en hebben veel mensen er nog hun vraagtekens bij.


Waar blijven de berichten?

Als de berichten alleen van de Facebookpagina gehaald worden, waar zijn deze dan later te vinden? Zouden ze echt helemaal verwijderd worden? Hier zijn sommige mensen weer ongerust over. Facebook is er nog volop mee bezig en of de nieuwe functie wel of niet op de markt komt, daar kan helaas nog niets over worden gezegd.




Facebook test automatisch verwijderen berichten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten