donderdag 18 september 2014

Facebook ontwikkelt een privé app

Facebook ontwikkeld op het moment een app waarmee materiaal gedeeld kan worden in bepaalde privé kringen. Dat is wat Techcrunch meld, met de werktitel Moment wordt de app nog getest door de Facebook medewerkers.

Via de app is het makkelijk om foto’s en berichten te delen met bepaalde samengestelde groepen, dit zijn bijvoorbeeld familie of goede vrienden. Op een zeer visuele manier zullen de groepen worden weergegeven zodat het delen van de materialen met kleine groepen makkelijker zal zijn dan nu in de gewone Facebook app. Ook zou de app veel weg hebben van Cluster, Cluster is een mobiele app waarmee veilige “spaces” aangemaakt kunnen worden om zo met specifieke groepen materialen te delen.


Verbeteren privacy

Sinds een aantal maanden is Facebook veel bezig met het verbeteren van de privacy. Zo gaf Facebook pas geleden meer overzicht over met wie berichten gedeeld worden, ook gaf het meer controle over welke gekoppelde apps en sites er kunnen aanspreken en stopte Facebook het automatisch delen van berichten van Runkeeper en Spotify. Houd het nieuws goed in de gaten want Facebook komt de laatste tijd steeds meer in het nieuws, ze zijn zich ook volop aan het ontwikkelen dus wie weet wat er allemaal aan zit te komen…




Facebook ontwikkelt een privé app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten