woensdag 3 september 2014

Snelle komst van Windows 9 per ongeluk bevestigd

Er is door de Chinese afdeling van Microsoft per ongeluk bevestigd dat Windows 9 er aan zit te komen. Al een hele tijd zijn er geruchten gaande dat Windows 9 op 30 september gepresenteerd gaat worden. Dan zal ook de eerste testversie gedeeld worden. Afgelopen dinsdag heeft Microsoft op het Chinese Weibo een bericht geplaatst met een verwijzing naar het nieuwe besturingssysteem. Maar de post werd snel verwijderd, maar te laat. Het bericht was al gekopieerd door de Chinese media.


Inhoud bericht

“Het nieuwe besturingssysteem Windows 9 van Microsoft komt er zeer binnenkort aan, denk je dat het start menu in de linkerhoek onderaan zal terugkomen?” Deze tekst werd er online geplaatst. Daarbij werd ook een afbeelding van een Windows 9-logo geplaatst. Het is echter de eerste keer dat Microsoft nu de komst van de naam Windows 9 bevestigt. Het besturingssysteem zou ook al schuil zijn gegaan onder de codenaam Threshold. De verwachting is dat het nieuwe besturingssysteem naar verwachting in de lente van 2015 beschikbaar is.


Nieuw besturingssysteem

Het nieuwe besturingssysteem zou een flinke verandering zijn in vergelijking met Windows 8. Er is bekend dat de software een uiterlijke update krijgt, de functionaliteit is meer gericht zijn op de desktop- en laptopgebruikers in plaats van alleen touchscreens. Op de rest moeten we (helaas) nog even wachten, maar wie weet lekt er over een tijdje weer wat informatie uit.. en zo weten we beetje bij beetje toch hoe Windows 9 er uit gaat zien!




Snelle komst van Windows 9 per ongeluk bevestigd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten