zondag 14 september 2014

Verbergen advertenties Facebook

Gebruikers van Facebook kunnen aangeven dat ze een bepaalde advertentie niet meer willen zien. Vroeger was daarmee de kous afgedaan, tegenwoordig wil Facebook weten waarom een gebruiker een bepaalde advertentie niet meer wil zien, inmiddels moeten gebruikers aangeven waarom ze een advertentie niet meer willen zien.


Dienstverlening verbeteren

Door om een reden te vragen waarom een gebruiker de advertentie niet meer wil zien, wil Facebook de dienstverlening verbeteren. Gebruikers van Facebook kunnen hun verzoek om een advertentie te verbergen nu motiveren door aan te geven dat zij een bepaalde advertentie te vaak voorbij zien komen, niet relevant vinden of dat ze deze ervaren als aanstootgevend of spam bevat. Het bedrijf verwerkt deze informatie en wil op deze manier haar gebruikers betere advertenties bieden, die uiteraard niet als aanstootgevend of spam worden opgevat en die beter aansluiten bij de gebruiker.


Automatisch berichten verwijderen

Facebook kondigde ook aan bezig te zijn met een nieuwe functie die de privacy van haar gebruikers iets moet verbeteren. Zo kondigde het bedrijf aan een functie te ontwikkelen die automatisch berichten verwijdert na een bepaalde periode. Op deze manier is de informatie die op Facebook geplaatst wordt niet eeuwig toegankelijk voor mogelijke belangstellenden.




Verbergen advertenties Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten