dinsdag 27 mei 2014

Gratis webhosting

Als je een beginnende webmaster bent, dan wil je de eerste keer graag een gratis webhost beginnen. Dit is ook het advies wat we je willen geven zodat je ervaring op kunt doen voordat je voor de betaalde webhost kiest. Als je eenmaal voor gratis webhosting hebt gekozen, dan moet je zoeken naar de webhost, deze zoektocht is nog niet zo eenvoudig. Je wil namelijk een host die aan je wensen voldoet én gratis is. Iedere webhost welke gratis wordt aangeboden heeft zo zijn beperkingen. Het wordt gratis aangeboden en dan zijn er altijd dingen die niet goed werken of niet bij het pakket zijn inbegrepen.


Scripts


Het kan zijn dat een aantal webhosts bijvoorbeeld geen CGI-scripts toestaan, terwijl andere misschien juist wel CGI, alleen geen PHP ondersteunen. Er zijn overal veel webhosts met pakketten te vinden met allemaal diverse eigenschappen. Er verdwijnen echter ook regelmatig webhosts en dan komen er weer nieuwe op de markt. We hebben het overzichtelijker gemaakt voor je en geven je een aantal websites waar je terecht kunt.


Free-webhosts.com


Als je een kijkje gaat nemen op Free-webhosts.com dan kom je uit bij een goede zoekmachine voor het vinden van gratis webhosting. Je kunt hier de hostingpakketten op diverse punten met elkaar te vergelijken. Je kunt eenvoudig een overzichtje krijgen van alle pakketten met minimaal 25MB webruimte en ondersteuning voor PHP en CGI. Je kunt ook naar het forum van FreeWebspace.net gaan en daar vind je discussies en andere aanbiedingen van gratis webhosting. Je vindt hier ook veel actuele informatie over gratis webhosting.


Meer websites en directories


Je kunt ook naar Homepage-Maken.nl gaan en daar vind je een overzicht van een aantal providers welke gratis webruimte aanbieden. Wil je gratis hosts vinden die PHP en MySQL ondersteunen? Dan kun je dat vinden bij Free PHP Hosting Directory. Je zou ook een kijkje kunnen nemen bij Webhosts4free dit is namelijk een directory voor gratis webhosting. Je vindt er ook reviews over hosts.


Conclusie


Er zijn tal van manieren om gratis hosting te vinden, maar het advies is dat je het beste de tijd kunt nemen zodat je ook zeker weet dat je iets hebt dat aan je wensen voldoet. Door het ruime aanbod kun je maar beter even rustig aan rondkijken en factoren met elkaar vergelijken en dan een afweging maken. Gratis hosting kan namelijk erg prettig zijn als je de juiste weet te vinden!



Gratis webhosting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten