zaterdag 24 mei 2014

10% Nederlanders heeft domeinnaam

Steeds meer mensen hebben een eigen website. Telecompaper heeft hier onderzoek naar gedaan en daaruit blijkt dat 13% van de 30.000 respondenten een eigen website heeft. In totaal is 10% van deze mensen eigenaar van een domeinnaam. 6% neemt een hostingpakket af. De XS4ALL klanten en de klanten van Vodafone nemen de meeste extra online diensten af vergeleken met andere providers.


Telecompaper onderzoekt welke online diensten Nederlandse huishoudens afnemen naast hun internetverbinding. Ze hebben een eigen Consumer Panel hiervoor ingeschakeld. De online muziekdiensten zijn in populariteit gestegen, dit is van 800.000 van vorig jaar gestegen naar 910.000 het eerste kwartaal in 2014.


Virusscanner


De virusscanner is het meest populair en wordt door 65% van de huishoudens gebruikt, de firewall door 43% en het spamfilter 39%. Meer mensen beveiligen de computer goed, omdat ze bang zijn dat er anders mensen in de pc kunnen en daar zijn mensen niet van gediend. Daarom is het goed dat het aantal mensen dat de pc gaat beveiligen stijgt.



10% Nederlanders heeft domeinnaam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten