dinsdag 13 mei 2014

Jaarlijkse Meet Magento

Ieder jaar kunnen honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en natuurlijk developers naar de jaarbeurs in Utrecht voor Meet Magento. Dit jaar wordt het gehouden op 21 en 22 mei. Iedereen kan hier kennis op doen, ervaringen op doen en netwerken.


Leerzaam dagje


Wanneer je een bezoek brengt aan Meet Magento dan kan dat wel eens een heel leerzaam dagje worden. Je komt hier namelijk alles te weten over conversie verhoging, development en theming. Maar je kunt ook kennis maken met de Magento Community, Enterprise en Mobile.


Eigen Magento webshop


Als je een eigen Magento webshop hebt dan kun je maar beter naar Meet Magento gaan want hier leer je hoe je nog meer kunt halen uit je eigen webshop. Gedurende deze twee dagen krijg je veel inspiratie en heb je weer genoeg mogelijkheden waar je de komende tijd mee aan de slag kunt. De eerste dag is speciaal gericht op partijen die nog een e-commerce platform moeten selecteren. Daarbij komen aspecten aan bod zoals waarom zou je voor Magento kiezen en welke versie past er bij je? De vraag hoe je een implementatie partner gaat selecteren komt hier ook aan bod. De eerste dag vindt er ook een Hackathon plaats voor developers. De tweede dag staat in het teken van tips & trics en aanvullende software zodat je alles uit je webshop kunt halen. Ben je ook benieuwd wat je deze dag allemaal kunt ontdekken? Dan is het de moeite waard om deze dagen vrij te houden in je agenda.


Voorlichting en advies


Webwinkeliers kunnen tijdens dit evenement advies krijgen over wat Magento is en wat zij hier allemaal mee kunnen doen. Ook wordt er aandacht besteed aan de voordelen ten opzichte van andere platformen. Er worden hier ook enkele Nederlandse Magento Enterprise case behandeld. Ook delen ervaren Magento webwinkeliers hun ervaringen met de Magento projecten en adviseren zij aankomende Magento gebruikers over de mogelijkheden en voordelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten