dinsdag 27 mei 2014

Hostdeal na duizenden gedupeerde achtergelaten klanten toch weer van start!

Hostdeal ltd. Het bedrijf van Joey Verschoor wat plotseling al zijn activiteiten stopte begin Mei blijkt direct enkele dagen na het achterlaten van duizenden gedupeerde klanten onder een andere naam weer een nieuw hosting bedrijf gestart te zijn. Hostdeal gaf begin Mei aan dat het slachtoffer is geworden van een grootschalige creditcard fraude en hierdoor haar activiteiten spontaan zonder uitgebreide verklaring moest stoppen.


De verklaring lijkt vooralsnog niet geheel betrouwbaar te zijn en velen klanten zijn achtergebleven met hun domeinen en websites welke plotseling offline gezet zijn door de leveranciers van Hostdeal. Nu blijkt dus dat direct na het stoppen van de activiteiten van Hostdeal zonder uitgebreide verklaring een nieuwe bedrijf gestart is onder de naam VPSmarkt. Toevallig is dat ook hier de bestuurder Joey Vanschoor blijkt te zijn. Joey is de oude bestuurder/eigenaar van Hostdeal en is dus direct na het offline zetten van Hostdeal gestart met een nieuwe naam.


In plaats van dat Joey ervoor zorgt dat de huidige klanten van Hostdeal geholpen worden heeft hij dus direct een nieuw pad gekozen en meteen weer begonnen met het verhuren van servers en hosting aan klanten. Bij deze willen we er dus voor waarschuwen dat je goed op let welke hosting betrouwbaar is en dat de prijs niet altijd de doorslag moet geven bij een keuze voor een eigen hosting pakket of server.



Hostdeal na duizenden gedupeerde achtergelaten klanten toch weer van start!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten