maandag 26 mei 2014

Wat moet je wel op een „over mij-pagina” zetten?

Veel mensen vragen zich af waarom ze een over mij-pagina op hun website moeten zetten, want wat moet je nu eigenlijk over jezelf vertellen. Wanneer je dit niet weet is dat niet erg, omdat veel bloggers en marketeers zelf ook niet weten hoe ze pagina over hunzelf in moeten richten.


Echter is het belangrijk wat de bezoeker wilt en vooral wilt weten wat jij voor hun kan betekenen. Bekijk daarom goed wat je jouw bezoekers allemaal kan aanbieden. Daarom is het verhaal wat je over jezelf en bijvoorbeeld jouw bedrijf neerzet van groot belang. Hieronder staan de 3 grote punten die op een over mij-pagina horen te staan:


-         Vertel waarom de bezoeker de hele site moet lezen


-         Vertel welke problemen je oplost


-         Vertel dingen waar hun geïnteresseerd in zijn


Wat zijn de beste dingen om op een over mij-pagina te plaatsen?


Op deze pagina moeten dingen staan die meer gaan dan over je passie. Het is een pagina die moet overtuigen en vooral jouw bezoekers moet overhalen om je aan te nemen of vaker je website te laten bezoeken.


Voor een groot aantal van de bezoekers ben je namelijk nog onbekend en het kan dan voor veel mensen ook een beetje eng zijn om zaken te doen met iemand die ze niet kennen. Hieronder vindt je 3 tips die je kunt toepassen op jouw over mij-pagina:


1. Praat over jouw vakgebied


Vertel dan precies wat jouw specialisme is. Indien je bijvoorbeeld veel weet over houting, praat dan veel over hosting. Probeer jargon te vermijden, maar laat mensen weten waar ze aan toen zijn wanneer ze jou in willen huren


2. Praat over jezelf


Een over mij-pagina moet uiteraard ook over jezelf gaan. Vertel dan ook wat je leuk vindt en waar je vooral enthousiast over wordt. Daarnaast is het ook belangrijk om te vertellen waarom je met plezier je werk doet. Wanneer je meer leuke dingen over jezelf deelt, zal de kans groter zijn dat de bezoeker zich met je verbonden voelt.


3. Laat jezelf zien


Wat veel mensen vergeten is dat ze bij hun naam een foto toevoegen. Maar dit is eigenlijk de start van een relatie met je bezoekers. Veel bezoekers hechten meer waarde aan een gezicht dan aan een verhaal.



Wat moet je wel op een „over mij-pagina” zetten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten