dinsdag 22 juli 2014

App speciaal voor beroemdheden




Op een blog van het sociale netwerk Facebook kun je lezen dat er een app is gemaakt speciaal voor beroemde mensen. De applicatie kun je alleen maar gebruiken als je een acteur, een beroemde muzikant, of een bekende sporter bent. Andere invloedrijke mensen kunnen ook gebruik maken van deze app van Facebook. Alleen als je in Amerika woont is de app voor je verkrijgbaar, deze app heet Facebook Mentions. Het is wel de bedoeling dat je de komende maanden de app in meerdere landen gebruikt kan worden.


Speciale app

Je kunt deze appp alleen gebruiken als je bekend bent en gebruik maakt van een zogenaamd verified account. Wanneer je gebruikt maakt van deze app dan zal het eenvoudiger zijn om als acteur met elkaar maar ook met fans te kunnen communiceren. Facebook zegt dat er met deze app automatisch wordt getoond wat er door fans wordt gezegd, maar wat ook belangrijk is. Je kunt als bekend persoon ook meteen reageren en statusupdates plaatsen, ook foto’s en video’s plaatsen is mogelijk. Je kunt bovendien ook een live vragenuurtje organiseren. Facebook heeft beloofd dat het inzichtelijker gemaakt wordt. Op deze manier kun je als bekend persoon zien wat er recent is geplaatst door mensen die door de bekende mensen worden gevolgd.


Gebruikers

Ben je een gebruiker van Facebook Mentions? Dan krijg je te zien welke verhalen en onderwerpen populair zijn, maar ook wat de connecties er over hebben gezegd. Als je gebruik maakt van Facebook Mentions worden de notificaties gestroomlijnd weergegeven. De meldingen die je krijgt zullen worden gebundeld, maar ook zijn notificaties van andere bekende personen beter te onderscheiden. Volgens Facebook moet je er rekening mee houden dat er meer dan 800 miljoen mensen een verbinding hebben met bekende personen op Facebook.




App speciaal voor beroemdheden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten