maandag 21 juli 2014

Investering Vitruvian in ASP4all Bitbrains




Vitruvian zal met een investering in ASP4all Bitbrains stappen. APS4all Bitbrains is een leverancier van managed hosting- en clouddiensten. Het bedrijf is gevestigd in Huizen. Het Britse Vitruvian kan een echte durfkapitalist worden genoemd. Uiteindelijk heeft ASP4all Bitbrains voor deze investeerder gekozen om een belangrijke reden, namelijk de expertise en de integratie tussen beide bedrijven. Aan het begin van dit jaar fuseerden ASP4all en Bitbrains namelijk en dit proces moet versneld worden. De cloudleverancier heeft een belangrijke gedachtegang, want met het extra kapitaal kan er namelijk internationaal uitgebreid worden. Het is mogelijk dat er dan overnames gaan volgen. Hoe groot de investering is, is niet bekend.


APS4all Bitbrains

APS4all Bitbrains is dus zoals gezegd gevestigd in Huizen. Maar het bedrijf heeft nog een drietal locaties. Te weten Amstelveen, Assen en Amersfoort. Het bedrijf heeft bijna 200 medewerkers. De omzet van het bedrijf wordt in 2014 rond de 40 miljoen euro geschat. Het bedrijf werkt voor grote klanten. Bijvoorbeeld de Rabobank, Rijksoverheid, Ahold en Wegener.


Investering

Door de investering die Vitruvian doet, zullen de groeiplannen van ASP4all Bitbrains worden ondersteund. Het is daarbij niet uitgesloten dat er in de toekomst overnames plaats zullen gaan vinden. Er is namelijk een belangrijk doel, het bedrijf wil toonaangevend gaan worden op het gebied van hosting en als provider wil het een leider gaan zijn. Klanten moeten altijd terecht kunnen voor vernieuwende cloudoplossingen. Daarnaast wil het bedrijf de grens over. En dan vooral met applicatiehosting.




Investering Vitruvian in ASP4all Bitbrains

Geen opmerkingen:

Een reactie posten