vrijdag 22 augustus 2014

50GB gratis ruimte bij Dropbox concurrent

Keep the files, een nieuw innovatief concept wat zojuist in een beta hun nieuwe platform heeft gelanceerd. Je kunt bij keep-the-files.com nu volledig gratis 50GB backup ruimte krijgen om al je files, documenten en muziek vanaf elk gewenst apparaat op te slaan in de zwaar gëencrypt cloud van ze.


Veelbelovend


Het lijkt op het eerste oog een veelbelovend concept, aangezien de encryptie velen malen hoger is dan bij bijvoorbeeld Dropbox en het dus veiliger moet zijn om bestanden op te slaan. Alle connecties verlopen via een hoge encryptie SSL verbinding. Via een private key die bij het aanmaken en voor het eerst inloggen in je account aangemaakt word identificeer jij jezelf met jou persoonlijke ‘container’ . Mocht je dus je sleutel kwijt raken, dan is het ook op geen enkele manier mogelijk om nog deze sleutel te resetten en kun je dus geen toegang krijgen tot je container.


De nadruk is dus zeker gelegd op de beveiliging van jou persoonlijke ruimte, waardoor het in mijn ogen een veelbelovend concept is. Zojuist heb ik zelf een account aangemaakt en ziet er goed uit. Ik ben zeer benieuwd naar jullie ervaringen.


Aanmelden kan op Keep-the-files.com






Is Keep the files een waardige concurrent voor Dropbox?




View Results




loading 50GB gratis ruimte bij Dropbox concurrent nieuws  Loading ...




50GB gratis ruimte bij Dropbox concurrent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten