maandag 25 augustus 2014

In de toekomst eenvoudig Windows updaten

In de toekomst wordt het eenvoudiger om updates naar nieuwere versies van Windows te installeren. Er hoeft geen herinstallatie worden gedaan. Neowin weet dit te melden. Binnenkort komt er een testversie van Windows 9 uit en daarin zou de functie zitten verwerkt.


De opvolger van Windows 8 werknaam, Windows Thershold, heeft volgens de website de nieuwe update. Er zijn nog steeds mensen die er voor kiezen om de software en het besturingssysteem te updaten via Windows Update.


Een klik update

Het is dus mogelijk om met één klik om de update door te voeren naar een nieuwe versie van Windows. Het is dan niet meer nodig om een volledige herinstallatie te doen. Dat scheelt natuurlijk de nodige tijd en moeite.


Het is nog niet bekend of de functie ook daadwerkelijk doorgevoerd zal gaan worden in het nieuwe besturingssysteem. Neowin acht de kans zeer waarschijnlijk. Volgens de site zal de update verwerkt worden in de interface van Windows Update.


Oude functies terug

De nieuwe versie van Windows wordt op 30 september. De minder populaire functies van Windows 8 zouden vervangen worden. Het Start-menu komt terug volgens Windows, datzelfde geldt voor de bekende interface.




In de toekomst eenvoudig Windows updaten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten