vrijdag 15 augustus 2014

Belangrijke Facebookmedewerker verlaat Facebook

Sam Lessin heeft in een privébericht op Facebook aangekondigd dat hij Facebook gaat verlaten. Lessin is een belangrijke Facebook medewerker, en oud-klasgenoot van Mark Zuckerberg. Sinds 2010 werkte Lessin bij Facebook, nadat het sociale netwerk zijn start-up Drop.io over heeft genomen (een soort Dropbox).


Gevoelens

Lessin geeft aan in zijn bericht op Facebook dat hij vertrekt met gemengde gevoelens. Het bedrijf wordt geprezen in zijn post: “Ik geloof oprecht dat Facebook de mogelijkheid heeft om het belangrijkste bedrijf van onze generatie te worden en dat het met die macht heel veel goede dingen kan doen.”


Het is niet helemaal duidelijk waarom hij het bedrijf vanaf 29 augustus gaat verlaten. Hij heeft nog geen concrete plannen voor de toekomst. Hij wil graag kitesurfen, skiën en hij gaat zijn vrouw Jessica Lessin helpen met haar nieuwssite The Information.


Nieuwe kansen binnen Facebook?

De verlating van Sam Lessin zal er voor zorgen dat er ook weer nieuwe medewerkers aan de slag gaan bij Facebook. Wat dit voor de toekomst gaat betekenen is niet bekend. Er zijn nog geen andere berichten verschenen waaruit blijkt waarom Lessin Facebook ineens zal verlaten. Het zal er waarschijnlijk gewoon op neerkomen dat hij toe is aan andere dingen, maar dit zal later wel bekend worden gemaakt.




Belangrijke Facebookmedewerker verlaat Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten