maandag 4 augustus 2014

Geld verdienen met je website



Steeds meer bloggers vragen zich af hoe ze geld kunnen gaan verdienen met hun website. Voor veel mensen is het immers om droom om wakker te worden en dat er allemaal leads en sales zijn binnengekomen. Dat lijkt natuurlijk heel mooi, maar de realiteit is anders. Je kunt gemakkelijk wat geld bij verdienen op het internet, maar een fulltime inkomen ermee verzamelen gaat nog niet zo gemakkelijk. De meeste mensen die dat proberen te behalen, zullen hier niet in slagen. Daarom kan je er beter van uit gaan dat je met je website een leuk centje kunt bijverdienen. Vandaar uit kan je proberen om nog meer te behalen.


WordPress blog

Wil je graag aan de slag en geld gaan verdienen? Dan kan je starten met het echte werk. Je kunt een WordPress blog gaan maken en interessante artikelen gaan schrijven. Je zult namelijk wel zelf wat moeten doen om geld binnen te halen via je website.


Bezoekers

Geld verdienen met een website kan, maar daarvoor heb je wel een website nodig waar dagelijks tientallen of honderden bezoekers komen. Daarom is het belangrijk om er voor te zorgen dat je SEO in orde is. Bezoekers kunnen dan via Google je website binnen komen.


Hoe online geld verdienen?

Affiliate marketing, het verkopen van producten van een ander, is een manier om online geld te verdienen. Er zijn nog tal van meer methodes om geld et verdienen, denk maar eens aan Google Adsense, maar daar gaat dit artikel niet over. Eerst zal je moeten weten waar je bezoekers naar op zoek zijn, aan de hand daarvan kan je een methode kiezen. Het is mogelijk om meer geld te verdienen met relevante advertenties, waar je bezoekers ook daadwerkelijk behoefte aan hebben. Dat levert meer op dan willekeurige advertenties die lang niet altijd relevant voor je bezoeker zijn.


Natuurlijk moet je wel weten wat je bezoekers van plan zijn als je relevante advertenties aan hen wilt laten zien? Als je website over auto’s gaat, is het een slecht plan om advertenties over computer te laten zien. De bezoekers zijn hier namelijk niet in geïnteresseerd. De bezoeker is waarschijnlijk meer geïnteresseerd in het kopen van een auto. Zoek daarom iets wat bij je website past.

Zeker als je een website hebt over een specifiek onderwerp, is er een unieke mogelijkheid om dit onderwerp te promoten. Echter, met een nieuwswebsite gaat het wat lastiger.


Waar zijn bezoekers naar op zoek?

Maar hoe kom je erachter waar bezoekers nu eigenlijk naar op zoek zijn? Je moet dan bedenken of je website een probleem oplost. Wanneer je iets schrijft over het verven van je haar, dan kan je producten met betrekking tot haarverf promoten.


Aanmelden bij affiliate netwerk

Je kunt je aanmelden voor aan affiliate netwerk. Dat is een netwerk waar verschillende verkopers zich kunnen aanmelden. Op deze manier kan je hun producten aanbieden waardoor je geld verdiend. Als je vakanties wilt gaan verkopen, kan je je aanmelden via het affiliate netwerk bij een instantie die vakanties regelt. Bezoekers krijgen op deze manier vakanties op je website aangeboden.


Dat doe je door een unieke URL, die je op je website kunt plaatsen. Er wordt dan gecontroleerd of er iemand via jou link een vakantie heeft geboekt. Als dit het geval is, zal je een bepaald percentage krijgen. Ook is het mogelijk om een vast bedrag per transactie te krijgen.


Er zijn een aantal netwerken waar je je aan kunt sluiten. TradeTracker en PayPro zijn twee grote en betrouwbare netwerken. Je doet er goed aan om je hier bij aan te sluiten. TradeTracker is erg overzichtelijk en bijna 2000 webwinkels hebben zich hierbij aangesloten. Er zijn dus veel producten te promoten. PayPro is wat informatiever. Ze richten zich op video’s, cursussen en E-books. De permissies zijn hoog.


Affiliate netwerk

Als je je hebt aangemeld bij een affiliate netwerk en je hebt een product gekozen, hoef je alleen nog maar even de links te plaatsen. Dit kan je doen in de sidebar op je website. Op deze manier kunnen mensen erop klikken. Maar je kunt er ook voor kiezen om artikelen te schrijven over producten waarin je mensen doorverwijst naar je link. Je kunt dan linken in een woord, maar ook bijvoorbeeld een button plaatsen.


Wanneer iemand geïnteresseerd is zal hij of zij sneller op de link klikken, dan een plaatje in de sidebar die er zomaar staat. Echter, in de sidebar kan het ook prima werken. Als je met WordPress werkt kan je via Weergave naar Widgets gaan en daar de URL in een tekst widget zetten. Als je voldoende website bezoekers hebt en de juiste advertenties, zal het geld binnen komen.




Geld verdienen met je website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten