maandag 4 augustus 2014

Fotodienst los van Google+



Google is de laatste tijd volop bezig om het sociale netwerk Google+ op de achtergrond te plaatsen. De geprezen fotodienst zou nu ook losweken. Momenteel is de fotodienst in Google+ ingebouwd maar Google wil deze graag los aanbieden. Het wordt gezien als een van de beste manieren om foto’s online op te slaan. Google laat verschillende algoritmen los op de foto’s die daardoor automatisch gerangschikt worden en doorzoekbaar worden. De dienst heeft de eerdere fotodienst Picasa compleet vervangen.


Google+

Het is alleen niet zo goed meer duidelijk wat nu de toekomst is van Google+. Dit komt omdat Google ermee is gestopt om de gebruikers te vragen om hun account te upgraden naar een Google+ account. Ze zitten zich in op het One Google account. Hier kunnen mensen met een gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in alle Google diensten. Daarbij komt ook dat er door de topman ook niet veel meer wordt gesproken over Google+. Maar de vraag is nu hoe komt dat? Zou het zijn dat ze Google+ echt op de achtergrond plaatsen of wat zou de reden zijn? We houden het de komende tijd goed in de gaten. We zijn namelijk wel benieuwd naar de toekomst van Google+.


Heb jij een Google+ account?

Heb jij zelf een Google+ account? Neem de tijd om te ontdekken wat je hier allemaal mee kunt doen want het is echt de moeite waard. Er zijn veel leuke en gemakkelijk dingen die je hierbij worden aangeboden! Ervaar daarom nu het gemak van Google+.




Fotodienst los van Google+

Geen opmerkingen:

Een reactie posten