dinsdag 19 augustus 2014

Windows 8.1-patch teruggetrokken door Microsoft

Het bedrijf Microsoft adviseert gebruikers om de 8.1-patch te de-installeren. Gebruikers hebben namelijk melding gemaakt van crashes die optreden na het installeren van de patch. Dit heeft Microsoft bekend gemaakt. De downloadlinks om de patch te downloaden bestaan niet meer. Deze zullen weer online komen als Microsoft het probleem heeft weten te verhelpen


Crashes en blauwe schermen

Verschillende gebruikers maakten melding van een computercrash en blauwe schermen nadat de patch was uitgevoerd. Wie last heeft van problemen na het uitvoeren van de patch, kan bij Microsoft terecht.


Windows 9

Onlangs liet Microsoft nog weten niet te komen met een nieuwe, grote software-update. Er werd gekozen voor kleinere updates, op het gebied van beveiliging. Grotere updates zouden pas worden uitgevoerd als Windows 9 uitkomt. Dat zal medio 2015 gebeuren. Er zijn geruchten dat Microsoft in september met een testversie van dit besturingssysteem zal komen.


Hoe het de komende tijd verder gaat en wanneer het opgelost gaat worden, daar is nog niets over bekend. Maar de vraag is wel, wat gaat het de komende periode doen met de klanten? Zullen zij de patch ook de-installeren? Het advies is om dit wel te doen en de verdere instructies van Microsoft op te volgen. Als er nieuws is, dan worden dit ook hier vermeld zodat je op de hoogte bent van de Windows 8.1 patch opties van Microsoft.




Windows 8.1-patch teruggetrokken door Microsoft

Geen opmerkingen:

Een reactie posten