zaterdag 28 juni 2014

7 tips met Google Adwords




Met Google Adwords kun je gerichte bezoekers naar je site krijgen. We geven je graag tips over hoe je het beste met Google Adwords aan de slag kunt gaan. In dit artikel lees je daarom 7 tips om aan de slag te gaan!


 


Tips op een rijtje


  1. Als je een advertentiecampagne gaat starten kun je voor iedere campagne een eigen landingspagina starten, deze moet dan alleen via de advertentiecampagne te bereiken zijn. Op deze manier kun je door de hele website heen meten wat een bepaalde advertentiecampagne doet. Je kunt met Google Analytics alle resultaten meten en je kunt je gratis aanmelden.

  2. Het beste kun je zoekwoorden gebruiken die de meeste kliks opleveren bij een aparte advertentiecampagne. Op deze manier krijg je verschillende advertentiecampagnes met een woord. Zo kun je tot in de kleinste puntjes optimaliseren en dit kost minder geld.

  3. Je kunt gebruik maken van uitsluitingswoorden.

  4. Experimenteren is van groot belang. Je kunt met landingspages oefenen, (bijvoorbeeld met Google Website Optimizer). Dit is een gratis tool die je goede uitkomsten kan bieden.

  5. Het inhoudsnetwerk is van groot belang. Je moet hierbij kritische vragen stellen. Hierbij moet je goed de verschillen in de gaten houden tussen de zoekresultaten en de resultaten van het inhoudsnetwerk.

  6. Er kan afzonderlijk worden geboden op het inhoudsnetwerk en de zoekresultaten.

  7. Gebruik niet de startersversie. Het is vaak erg beperkt. Vraag jezelf daarom af wat je wilt bereiken en zorg dat je hier jezelf in gaat verdiepen zodat je er veel mee kunt bereiken! Je kunt het allemaal zelf, als je maar gaat oefenen en jezelf in gaat lezen!


7 tips met Google Adwords

Geen opmerkingen:

Een reactie posten