woensdag 25 juni 2014

Must have WooCommerce plugins voor een WordPress webshop

Waar Magento op dit moment nog het meeste gebruikte e-commerce software ter wereld is, begint WooCommerce nu zijn opmars te maken. WooCommmerce wordt vaak gebruikt om van een WordPress website een professionele webshop te maken. Het grote voordeel is dat WooCommerce gratis is en door ontwikkelt wordt door WooThemes. Momenteel zijn 12% van alle webwinkels gebouwd op WoocCommerce en men denkt ook dat dit de komende jaren alleen maar zal toenemen.


In dit artikel bespreken we de must have WooCommerce plugins voor elke WooCommerce webshop. Veel van deze WooCommerce plugins zijn gratis te downloaden in de WordPress.org plugin directory, maar er zijn ook goede premium plugins te vinden op de website van CodeCanyon.net. De prijzen voor de premium plugins varieren tussen de 5 en 25 dollar, dus dit valt ontzettend mee. Hieronder vindt je dan de must have WooCommerce plugins.


WooCommerce Dynamic Pricing & Discounts


Elke Nederlander houdt natuurlijk van korting en korting is geen standaardfunctie die WooCommerce aanbiedt. Deze speciale plugin voegt deze functie wel toe aan je WordPress webshop. Dit is een uitgebreide plugin die je extreem veel mogelijkheden om bezoekers te stimuleren om een product zo snel mogelijk te bestellen. 


Daarnaast is het mogelijk om volume korting in te stellen, zodat ze bijvoorbeeld 10% korting kunnen ontvangen wanneer ze 5 producten kopen. Zo is het ook mogelijk om de regel 3 halen, 2 betalen in te stellen of juist kortingen in te stellen die tot een bepaald tijdstip werken. Daarom is deze plugin perfect wanneer je op zoek bent naar een plugin die kortingen aan je WooCommerce webshop toevoegt en is te downloaden op de website van CodeCanyon.net.


WooCommerce MailChimp Subscribe


Het hebben van e-mailadressen is goud waard want the money zit in de list. Met deze plugin kun je eenvoudig een checkbox toevoegen aan de bestelpagina, waardoor bezoekers zich met één klik op de button kunnen aanmelden voor je nieuwsbrief. Zo hebben je bezoekers hun emailadres al ingevuld en via de handige dashboard kun je in één oogopslag zien hoeveel abonnees je eigenlijk hebt. Deze plugin kun je op de website van CodeCanyon.net downloaden.


WooCommerce PDF Invoice


Deze plugin maakt automatisch een factuur aan in PFD formaat bij elke order. Hierdoor zal je factuur automatisch naar je klanten verzonden worden en ziet het er ook direct goed uit. De factuur kun je zelf eenvoudig passen qua design als inhoud en de factureren zijn ook nog eens makkelijk te vertalen. Ook deze plugin is te downloaden op de website van CodeCanyon.net.


Order Delivery Date for Woocommerce


Wanneer je iets verkoopt zoals bijvoorbeeld bloemen, dan kan het handig zijn om je bezoekers te laten kiezen wanneer ze hun bloemen wensen te ontvangen. Veel van de grote webshops in Nederland bieden deze service aan en dit bevalt klanten heel goed. Bij de bestelpagina krijgen je bezoekers een kalender te zien waarin ze een dag uit kunnen kiezen waarop ze hun bestelling wensen te ontvangen. Deze plugin kun je op de website van WordPress zelf downloaden








Geen opmerkingen:

Een reactie posten