dinsdag 10 juni 2014

Snapchat alternatief geshowd door Facebook

Zondagnacht heeft Facebook per ongeluk het Snapchat alternatief Slingshot in de App Store en bij de Google Play Store getoond. Facebook laat weten dat het per ongeluk is gebeurd. Inmiddels is het weer verdwenen.


 


Slingshot


Er is nog niet zoveel bekend gemaakt over Slingshot waar Facebook al enige tijd mee bezig is. Het is een nieuwe applicatie waarbij gebruikers net als bij de concurrent Snapchat foto’s en video’s kort met elkaar kan delen. Deze kunnen eventueel voorzien zijn van tekeningen en van tekst. Maar Slingshot heeft wat meer te bieden, je kunt als ontvanger het verstuurde bericht pas zien als hij zelf iets heeft teruggestuurd. Het doel is dat de interactie tussen de gebruikers hierdoor groter wordt.


 


Echt per ongeluk?


Uit verschillende berichten is te lezen dat Facebook de Slingshot versie echt per ongeluk heeft gelanceerd. De organisatie heeft laten weten dat zij binnenkort met een definitieve versie komen. Een tijdje geleden heeft Facebook de applicatie Poke op de markt gebracht, maar daar horen we niet zoveel over. Hopelijk heeft Slingshot een groter succes! Het zal nog even duren voordat deze applicatie op de markt komt, maar we zijn benieuwd wat Slingshot ons allemaal te bieden heeft.



Snapchat alternatief geshowd door Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten