maandag 30 juni 2014

Maximaal profiteren van jouw Google+ bedrijfspagina




Je wil toch ook dat je Google+ bedrijfspagina zo optimaal mogelijk werkt? Dan is het van belang dat je hier meer over weet. In het begin was er Google Maps, hier kon een vermelding worden aangemaakt. Toen was er Google Places, hier konden de vermeldingen wat gestroomlijnder worden bewerkt als eigenaar. Maar momenteel is er Google+ en nu worden alle Google Places pagina’s omgezet naar een lokale Google+ pagina. Veel ondernemers hadden bij Google+ al een bedrijfspagina aangemaakt, waardoor sommige bedrijven twee Google+ bedrijfspagina’s hadden.


Heb je twee Google+ bedrijfspagina’s?
Controleer of je twee Google+ bedrijfspagina’s hebt. Je moet inloggen met je Google account waar je de huidige Google+ bedrijfspagina kunt beheren. Heb je twee accounts? Dan kun je het beste twee pagina’s samenvoegen. Hierdoor krijg je een geverifieerde merken pagina. Dit wil zeggen dat de pagina ook in Google Maps zal komen. Maar dit wil ook zeggen dat alle zaken gemerged worden, waaronder recensies enz. Dit is de manier om optimaal te profiteren van je Google+ bedrijfspagina.


Mergen twee pagina’s
Het mergen van de twee is erg gemakkelijk. Je gaat eerst naar de lokale bedrijfspagina. Je klikt rechtsboven op het tandwiel en dan kies je instellingen. Je scrolt naar onderen en dan klik je naast ‘deze pagina is gekoppeld aan Google Maps’ op “aan een andere pagina koppelen”. Dan kies je hier de merkenpagina. Als dit is gelukt kun je het controleren en maximaal profiteren van de Google+ bedrijfspagina.




Maximaal profiteren van jouw Google+ bedrijfspagina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten