donderdag 26 juni 2014

Ticketsites, let goed op




Als je graag naar een concert gaat moet je er vaak snel bij zijn. Daarom worden de kaartjes tegenwoordig ook vaak online doorverkocht. Iemand kan toch niet naar een evenement of diegene wil er geld aan verdienen als kaartjes uit zijn verkocht. Er zijn veel sites die de kaartjes opkopen en dan doorverkopen. Soms betaal je wel anderhalf of drie keer zoveel als de gewone prijs voor een kaartje, dit is pure handel.


 


Toestemming


Op het moment dat je op een site aankomt waar je kaartjes van concerten kunt kopen voor een veel hogere prijs, dien je te weten dat de websites hier geen toestemming voor hebben van de artiest of organisator. Ze willen wel dat je eerst gaat betalen en de vraag is dan worden de kaartjes ook echt opgestuurd en gaat het over echte kaartjes? Wees dus extra alert als je online kaartjes gaat kopen voor een concert of evenement. Steeds vaker hoor je mensen die zijn opgelicht als zij online kaartjes hebben besteld op een dergelijke website.


 


Tips bij het kopen van kaartjes


Als je kaartjes wilt kopen is het belangrij dat je goed gaat kijken waar je je kaartjes gaat kopen. Het beste kun je dit doen op de website van de artiest of op de locatie waar het evenement wordt gehouden. Het kan ook bij de organisator, maar let goed op als je online je kaartjes gaat kopen. Je kunt daarom beter de kaartjes aan de kassa kopen zodat je zeker weet dat het over echte kaartjes gaat en kijk voordat je online gaat kopen naar reviews en recensies van anderen die hier wel eens gebruik van hebben gemaakt. Het kan er allemaal heel echt uit zien, maar voordat je het weet ben je opgelicht!




Ticketsites, let goed op

Geen opmerkingen:

Een reactie posten