vrijdag 6 juni 2014

YourMailingListProvider

YourMailingListProvider: Je kunt je aanmelden voor een online nieuwsbrief service. Zij regelen alles voor je wat met nieuwsbrieven te maken heeft. Het is erg eenvoudig want je plaatst het formulier op je website en de leden komen dan automatisch na het aanmelden op een verzendlijst te staan. Dan log je in bij de service, je stelt je nieuwsbrief op en dan selecteer je de lijst en dan wordt de nieuwsbrief verzonden.


 


Snelle aanmelding


Het aanmelden gaat hier erg snel. Binnen een paar minuten ben je aangemeld en kun je beginnen. Er is veel wat je zelf al in kunt stellen, bijvoorbeeld een bericht als iemand zich op de site aan heeft gemeld of een welkomst e-mail. Je kunt hierbij zelf de lay-out kiezen zoals de achtergrondkleur en het lettertype. Alles kan geheel naar eigen wens worden aangepast.


 


Nog meer nieuwsbriefsystemen


Er is nog een ander systeem wat je kunt kiezen als je een nieuwsbrief wil verzenden. Je kunt hierbij denken aan de Google discussiegroepen (http://groups.google.nl). Deze discussiegroep heeft een gezamenlijk e-mailadres waar iedereen naar toe kan mailen die zich aan heeft gemeld binnen de groep. Je kunt hier ook instellen dat jij alleen als beheerder naar de groep kunt mailen. Je kunt de nieuwsbrieven ook in een online archief laten opslaan.



YourMailingListProvider

Geen opmerkingen:

Een reactie posten